We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Intermareal

by Batà

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €1 EUR  or more

     

1.
Intermareal 03:44
Muntes i baixes com l'aigua de mar deixant humides la molsa i les roques de l'espai intermareal. Encens i apagues tots els meus focs guardant l'espurna per als dies grisos de fred i de plors I jo sols vull habitar-te com un cranc ermità, que canvia de closca quan la vida estreny i li costa alenar. Avui deixem les preguntes dintre d'un calaix, veig com titubeja la llum de l'espelma i la deixe apagar. La lluna plena mou el mar, em deixa nu a l'espai intermareal.
2.
Quatre dies 03:30
Si un dia rius que siga envoltada de les teues pors. Si un dia tornes que trobes intacte allò que vas deixar. Si un dia plores que tingues un muscle on poder recolzar les teues cabòries què inunden les hores i aturen el pas. Que els dies que passen ja no tornaran que som una taca enmig de la mar que tot són “dillunsos” i si no plourà que enmig la tempesta … sempre hi haurà un lloc on poder-se amagar. Si un dia marxes fugint de dins teu per poder-te trobar amb barqueta nova, bon vent a l'esquena que et puga espentar. Si un dia cantes, espanta les penes que t'han ofegat no esperes miracles, que el cel està lluny i l'infern molt avall. Que els dies que passen ja no tornaran, que som una taca enmig de la mar, agafa les rendes i apreta les mans que si estira el matxo se't pot escapar. Que són quatre dies i tres d'ells plourà que enmig la tempesta cent llamps et cauran i si algun et toca que et pille avisat que sempre hi ha un lloc on poder-se amagar.

credits

released April 7, 2014

license

tags

about

Batà Alcoi, Spain

Batà som un trio d'Alcoi i Xirivella que fem de les nostres emocions cançons per compartir. Amb senzillesa, harmonies i detalls vestim l'Intermareal, el nostre segon treball musical.


Contractació 669963198
... more

contact / help

Contact Batà

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Batà, you may also like: